ضوابط و استانداردهای فرایند خدمات غذایی

ضوابط و استانداردهای فرایند خدمات غذایی

حجم فایل : 1.1 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 58 ضوابط و استانداردهای فرایند خدمات غذایی - ظاهر و مخلفات غذا - تنوع غذایی - امکان انتخاب نوع غذا - نحوه چیدمان و سرو غذا - ظروف و سینی مورد استفاده در توزیع غذا - نحوه پذیرایی از بیمار - تکریم و احترام به بیمار ضوابط عقد قرارداد واگذاری تهیه و طبخ غذای بیمارستان به پیمانکار کارشناس تغذیه معاونت درمان به عنوان نماینده فنی دانشگاه در جلسات مناقصه حضور دارد.کارشناس تغذیه و کارشناس بهداشت...