مروری بر عمومی ترین جنس های کپک های مواد غذایی4
حجم فایل : 5.9 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 30 مروری بر عمومی ترین جنس های کپک های مواد غذایی مروری بر عمومی ترین جنس های کپک های مواد غذایی کپک ها قارچ های رشته ای هستند که به شکل یک توده ی در هم پیچیده رشد کرده و به سرعت گسترش می یابند.در طی دهه 1980 هیچ تغییر اساسی در طبقه بندی قارچ های موجود در مواد غذایی صورت نگرفت. قابل توجه ترین تغییرات شامل کشف حالت کامل یا جنسی در بعضی از معروف ترین جنس ها و گونه ها می باشد.در این ارتباط قارچ...