روش های تشخیص تقلبات شیر

روش های تشخیص تقلبات شیر

حجم فایل : 767.5 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 18 روش های تشخیص تقلبات شیر تعریف شیر: محصول ترشح پستانی بدون آنکه چیزی به آن افزوده و یا از آن گرفته باشند و فاقد آغوز باشد. هر گونه دخل و تصرفی در شیر تقلب محسوب می شود. تقلبات مربوط به دخل و تصرف در ترکیبات شیر مشخصات فیزیکوشیمیائی شیر اسیدیته pH وزن مخصوصC ° 15 نقطه انجماد D ° 16 – 14 8/6 – 6/6 033/1- 028/1 g/cm3 H°555/0- تا 530/0- نسبت کازیین، پروتیین های سرم، ازت غیر پروتئینی به ازت کل کازئین...