روش های نگهداری مواد غذایی بوسیله سرما
حجم فایل : 749.9 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 36 به نام خدا روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما هدف روش های مختلف نگهداری مواد غذایی الف ) از بین بردن فلور میکروبی موجود در مواد غذائی به طور کامل ( استریلیزاسیون) و یا از بین بردن میکروارگانیسم های پاتوژن و خطرناک یا به عبارتی دیگر نابود کردن بخشی از فلوئور میکروبی ( پاستوریزاسیون) .ب) جلوگیری از تکثیر میکروارگانیسم ها به طور مداوم و یا در زمانی معین و نگهداری شیمیایی. ) aw ( استفاده...